Smiley Facebook Google+
Sason Pizza & Kebabhouse

Vilkår og Betingelser

 1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
 2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Sason Pizza & Kebabhouse har brug for at komme i kontakt med dig.
 3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
 4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
 5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Sason Pizza & Kebabhouse i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte sason-dronninglund.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
 6. Sason Pizza & Kebabhouse påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Sason Pizza & Kebabhouse forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
 7. Sason Pizza & Kebabhouse eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Sason Pizza & Kebabhouse kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Sason Pizza & Kebabhouse påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
SUPER LÆKRE PIZZAER fik min mand og jeg den 23. nov. 2020. :-)
Skrevet af: Anita Weinreich Sørensen   |   
onsdag, 25 november 2020 kl. 10:31

Kontakt os

 • Sason Pizza & Kebabhouse
  Slotsgade 56, 9330 Dronninglund
  Krak-kort
 • Telefon: 98 84 29 24
 • Telefon: 98 84 29 44
 • E-mail: kontakt os